• Kontakt
 • Foredrag
 • Bedraget - Sagen om Nordisk Fjer


  BEDRAGET har siden september 2013 solgt mere end 25.000 eksemplarer. Bogen udkom til flotte anmeldelser og fyldig omtale i de trykte og elektroniske medier. Nu kommer bogen i softcover-udgave i forbindelse med 25-året for afsløringen af bedraget i Nordisk Fjer.
  Natten til den 18. november 1990 begår Johannes Petersen selvmord. Dagen efter går Nordisk Fjer i betalingsstandsning, og i de følgende måneder oprulles danmarkshistoriens største erhvervsskandale med svindel og gæld for flere milliarder kroner. Historien om Nordisk Fjer handler om en hæderkronet, solid dansk virksomhed, som blev spundet ind i et så kompliceret net af bedrag, at hverken medarbejdere, bestyrelse, revisorer eller medier dengang forstod, hvordan det hang sammen, og også efterforskningen havde efterfølgende svært ved at trænge til bunds i sagen. Den historie fortælles her for første gang.
  ”En af de bedste erhvervsbøger, jeg nogensinde har læst.” Kristian Lund, Børsen ”Brillant debuterende forfatter.” David Rehling, Information ”Trekvart tusind åndeløst spændende sider.” Poul Pilgaard Johnsen, Weekendavisen ”Denne fantastiske bog på 750 sider er et lærestykke i, hvad der sker, når mennesker er medløbere.” Ulla Bechsgaard, Jyllands-Posten

  EFTERSKRIFT

  "En af de bedste erhvervsbøger, jeg nogensinde har læst.
  Jeg er næsegrus, og kvitterer med seks stjerner, og
  det har den fortjent"

  BØRSEN

  "På én gang en nervepirrende krimi,
  en spændende erhvervshistorie og beretningen
  om en lang række menneskelige dramaer"

  HORSENS FOLKEBLAD

  "Den brillant debuterende forfatter Charlotte Langkilde
  givere sin bog om Johannes Petersen, først direktør og siden
  arbejdende bestyrelsesformand for den dansk-internationale
  virksomhed Nordisk Fjer, titlen Bedraget"

  INFORMATION